Marije (32 j.)

Counseling

Ik heb veel inzichten gekregen in wat mij drijft en wat de kern is van de 'problemen' die ik ervaar. Nu ben ik beter in staat om te bedenken wat ik wil, dit uit te spreken, en mijn ruimte in te durven nemen. Daardoor voel ik mij ook zelfverzekerder in conflictsituaties en is mijn doel geworden om relaties te versterken i.p.v. als winnaar uit een conflict te komen. Irene weet precies de juiste vragen te stellen waardoor je zelf tot antwoorden en inzichten komt. De sessies waren diepgaand en ik voelde mij serieus genomen en gesteund. Ik kon mijn gedachten uiten in een veilige en prettige omgeving. Met name het uitpluizen van een angst, gevoel of een gedachte om zo tot de kern te komen van wat mij drijft. Door die kern vervolgens ter sprake te stellen, leken mijn angsten opeens minder gegrond en durf ik nu andere beslissingen te maken. 

Verpleegkundige

Walter (41 j.)

Coaching

Toen ik bij Irene aanklopte was ik op zoek naar de juiste weg in mijn leven. Er moest iets veranderen, maar ik wist niet precies wat. Tijdens de sessies met Irene heb ik aan de hand van een aantal praktische oefeningen en visualisaties een nieuw soort vertrouwen gevonden waar ik mee verder kan. Het is een vertrouwen in hoe het leven zich ontvouwt. Dit heeft er mede voor gezorgd dat ik mijn vaste baan heb opgezegd en vol vertrouwen mijn eigen bedrijf ben gestart.

Grafisch ontwerper

Anouk (46 j.)

Counseling

Ik had Irene ingeschakeld omdat ik me beter wilde ontspannen en makkelijker wilde zeggen wat ik voel. Ik vind dat ik nu makkelijker zeg wat ik voel, zonder vooraf te analyseren. Ik probeer wat vaker bewust te ontspannen. De sessies bij Irene heb ik als zeer positief ervaren. De onverwachte ontmoeting met het kind in mij heeft denk ik nog steeds effect, nu vier maanden na afronding van het traject. De ontspanningsoefening en de reis naar binnen betekenen veel. Ik kan een traject bij Praktijk KleinLink iedereen aanraden. Je geeft samen invulling aan het traject nadat je een doel hebt vastgesteld. Als ik er weer behoefte aan heb zal ik zeker weer contact opnemen.

Purchaser

Babs (52 j.)

Coaching

Irene heeft mij goed op weg geholpen in welke werkomgeving ik goed kan passen met de huidige beperkingen en mogelijkheden. Ik ben bezig met solliciteren naar een passende baan in een leuke stimulerende werkomgeving. Irene is een professional, maar heel fijn laagdrempelig om mee te sparren. Ze laat je in je waarde en deelt graag haar kennis met je. Die combi werkt uitstekend. Ik voelde mij vertrouwd bij Irene en dat vind ik heel belangrijk .

Directie secretaresse

Bas (36 j.)

Loopbaantraject

Door de gesprekken met Irene ben ik veel breder gaan denken en kijken. Ik was al een tijd op zoek naar een nieuwe baan maar wist niet zo goed welke richting ik op wilde. Ik heb wel een tijd gedacht dat ik er zelf wel uit zou komen, maar toen dat niet lukte was mijn aanmelding voor een loopbaan ontwikkeltraject bij Irene een makkelijke stap. Ik vond de sessies erg prettig en ook wel een soort van rustgevend. Het meest waardevol vind ik Irene haar kwaliteit om goed te luisteren en mee te denken zonder voor een ander in te vullen. Ik zou de sessies zeker aanraden, omdat het écht je horizon verbreedt.

Werkzoekend

Inge (34 j.)

Counseling

Ik heb Irene als een heel warme, begripvolle persoonlijkheid ervaren die vakkundig inspeelt op wat je inbrengt. Ze neemt je mee in de wondere wereld van het onderbewuste waar inzichten zich aan je presenteren. Ik heb vanaf het eerste moment van contact een gevoel van vertrouwen bij haar gehad en ze heeft me echt stappen verder geholpen in mijn proces. Ook online gaat dat prima! Super dankbaar voor wat ze voor me betekend heeft.

Docent

Sonya (35 j.)

Loopbaantraject

Omdat ik heel graag wilde ontdekken wat ik eventueel nog meer leuk zou vinden of kunnen naast mijn huidige baan, heb ik een loopbaan ontwikkeltraject gevolgd bij Irene. Het heeft mij een super leuke studierichting opgeleverd en inzicht in mijn kwaliteiten en vaardigheden. Ik heb meer over mijzelf geleerd. De sessies bij Irene waren heel fijn. Irene is oprecht en zacht. Ik ging er graag heen. Het meest waardevol vond ik het stuk waar je zelf op vastloopt/tegenaan loopt, dat daar op doorgepakt werd. Irene is professioneel en kan je daar heel goed in begeleiden. Ik wil Irene alleen maar bedanken. Ik heb het als zeer prettig ervaren. Ga het doen! Zeker aan te bevelen.

Stewardess

Jane (38 j.)

Loopbaantraject

Omdat ik in mijn huidige baan was vastgelopen en zoekende was naar een volgende stap in mijn loopbaan in combinatie met een goede balans met mijn gezinsleven, heb ik me aangemeld voor een loopbaantraject bij Irene. Het traject heeft mij duidelijkheid gegeven en inzicht in mijn eigenschappen, interesses en te nemen vervolgstappen. De sessies bij Irene heb ik als heel fijn, warm en persoonlijk ervaren. We hebben een aantal imaginatie oefeningen gedaan, ik vond dat verassend leuk en erg helend / verfrissend. Als je overweegt een traject bij Irene te volgen, zeg ik: “Ja, doen!”. Ik denk dat je er altijd wat aan hebt, het maakt problemen inzichtelijker en ik vond het heel fijn dat er ruimte was om ook andere dingen dan carrière te kunnen bespreken, bijv. gezinsleven, drukte, (werk)stress, het ging echt om mij.

Verpleegkundige

Marijke (55 j.)

Counseling

Irene geeft in een veilige setting verdiepende vragen waardoor ik zicht kreeg op bepaalde aspecten van mij waarvan ik mij niet bewust was. Het heeft mij zelfinzicht gebracht op een gebied wat mij niet bekend was. Ik weet nu beter hoe ik soms over kan komen op anderen. Ook kan ik nu beter kiezen op welke manier ik reageer, rustiger en milder. Heel fijn, dank. 

Verpleegkundige

Ella (31 j.)

Loopbaantraject

Ik had de vraag welke nieuwe loopbaanstap ik kon zetten die paste bij mijn interesses, competenties en persoonlijkheid. Ik heb nu uitzicht op een concrete stap, concrete tips om mee aan de slag te gaan en inzicht in overige mogelijkheden. Ik heb de sessies bij Irene als prettig, positief prikkelend, vertrouwd en open ervaren. Ik heb ook het gevoel dat ik de richting mocht bepalen en Irene daar elke keer weer passend op insprong. Heel fijn om te kunnen werken aan iets wat op dat moment voor mij belangrijk was. De combinatie van factoren vond ik het meest waardevol: de testen, het werkboek en vervolgens de sessies om ideeën te verhelderen, aan te scherpen en concrete acties te bepalen. Het loopbaantraject bij Irene is een laagdrempelige, prettige manier om meer inzicht te krijgen en stappen te zetten.

Recruiter

Remke (38 j.)

Counseling

Toen ik worstelde met stress en werk gerelateerde overspannenheidsklachten heb ik contact gezocht met Irene. Ze heeft me geholpen om te ontspannen, waardoor ik me nu echt een heel stuk beter voel dan aan het begin van het traject. Daarnaast heeft het me geholpen om blokkades los te laten. Irene heeft me ook heel goed ondersteund bij de sollicitatieprocedure bij een nieuwe baan, waar ik ben aangenomen. Ik heb haar begeleiding als heel prettig ervaren, ze stelt goede vragen en zet goede interventies in waardoor mooie inzichten ontstaan. Je kunt merken dat zij veel kennis heeft over (loopbaan)coaching, stress, burn-out, cognitieve gedragstherapie, etc.

Verzuim begeleider