Tarieven

 • €85,00 per sessie van 60 minuten (particulieren)
 • €110,00 per sessie van 90 minuten (particulieren)
 • counseling en therapie is vrijgesteld van BTW
 • zakelijk uurtarief is €110,00 (excl. 21% BTW)
 • sessie met Ottie tijdelijk €55,00 (excl. BTW)

Voorwaarden

Je kunt de sessies appart afnemen en hoeft dus niet van tevoren een heel traject in te kopen. Je krijgt na de eerste sessie een indicatie over het aantal benodigde sessies. In gemiddeld 5 tot 10 bijeenkomsten van een uur is de problematiek aan te pakken. Coachtrajecten duren gemiddeld wat korter, counseling en therapie trajecten wat langer. Maar jij bepaalt uiteindelijk zelf wanneer je alleen verder kunt. Soms is dat al na een paar sessies. Na afloop van iedere sessie ontvang je jouw factuur digitaal met een handige betaallink.

Als wij samen gaan werken, krijg je een voorstel voor een samenwerkingsovereenkomst. De belangrijkste afspraken zijn:

Werkkader

 • Hetgeen besproken wordt is vertrouwelijk. Dit geldt ook wanneer de cliënt in opdracht van een werkgever gecoacht wordt. Alleen wanneer de cliënt zichzelf of anderen in gevaar dreigt te brengen of wanneer de wet wordt overtreden zal informatie aan derden openbaar worden gemaakt.
 • De cliënt draagt de verantwoordelijkheid, rekenschap en autoriteit over diens eigen gedrag en de consequenties hiervan, zowel gedurende de tijd die de coach / counselor en de cliënt gezamenlijk doorbrengen als daarna.
 • Als geregistreerd counselor sta ik ingeschreven in het kwaliteitsregister van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg voor psychosociale hulpverlening. De NFG hanteert een strikte beroepscode en ziet toe op de professionaliteit van haar leden. Zij stelt onder meer jaarlijkse bijscholing, het bijhouden van vakliteratuur en intervisie verplicht. Ook kun jij als cliënt bij het NFG terecht als je een vraag of klacht hebt over mijn begeleiding.

Ben jij nieuwsgierig naar een traject bij ons? Neem vrijblijvend contact op zodat we samen kunnen kijken naar jouw wensen.

Vergoeding

Gedeeltelijke vergoeding voor individuele counseling is vaak mogelijk vanuit de aanvullende zorgverzekering. Kijk hiervoor in de voorwaarden van jouw ziektekostenverzekering of zie de website van zorgwijzer of NFG.

Informatie voor zorgverzekeraar

 • Begeleider en behandelaar Irene Klein Link staat ingeschreven in het RBCZ-register als Registertherapeut RBCZ® licentienummer: 220074R
 • Beroepsorganisatie NFG registratienummer: 9480 - Registerlid VPMW
 • AGB-code praktijk: 90070872
 • AGB-code psychosociaal zorgverlener: 90112158
 • Prestatiecode counseling: 24504
 • Vektis code 90

 

Andere vergoedingsmogelijkheden

Check je CAO en (HR) manager

Veel werkgevers reserveren een opleidingsbudget dat door werknemers vrij besteed kan worden aan coaching of loopbaanbegeleiding. Praktijk KleinLink kan op verzoek een passende offerte maken voor een zakelijk coachtraject.

Belastingaftrek ondernemers

Kosten voor coaching van zelfstandige ondernemers zijn aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten net als de BTW.

Uitkeringsgerechtigden UWV

De uitkeringsinstantie (UWV) stelt geld beschikbaar voor herstel en integratie processen. Bespreek met jouw contactpersoon bij het UWV of je hier voor in aanmerking komt (bijvoorbeeld in de vorm van een IRO-traject).

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Mocht je een arbeidsongeschiktheidsverzekering hebben en een coachtraject gebruiken om weer aan de slag te gaan, is de kans zeer groot dat je volledige coachtraject vergoed wordt. Informeer vooraf bij je verzekering.

Geen werkgever en/of financiële pech?

Ben jij super gemotiveerd om met jezelf bij Praktijk KleinLink aan de slag te gaan maar heb je nu helaas geen financiële middelen? Kom gratis kennismaken, dan bespreken we de mogelijkheden. - Cliënten die het financieel moeilijk hebben kunnen gedurende een bepaalde periode in aanmerking komen voor een tegemoetkoming door Praktijk KleinLink van €20,- korting per consult.