Contact

Praktijk KleinLink
Oude Parklaan 111
1901 ZP Bakkum (Castricum)

irene@kleinlink.nl 

06 - 151 353 83

Het Oude Administratiegebouw
Landgoed Duin & Bosch
Kamernr. 035

(linkervleugel beneden, helemaal einde gang rechts)

Neem contact op

Zet vandaag de eerste stap en maak meteen een afspraak voor een vrijblijvende gratis kennismaking van 30 minuten of boek direct een sessie. Als je nog vragen hebt dan zullen we die altijd eerlijk en oprecht beantwoorden. Stel je vraag of doe een verzoek en je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Praktijkruimte

De praktijkruimte (kamer 0.35) bevindt zich in het ondernemerscentrum het 'Oude Administratiegebouw' op het landgoed Duin en Bosch in Bakkum. Neem de hoofdingang bij de vijver en ga dan beneden in de hal naar links, kamer 0.35 zit helemaal op het einde van de gang rechts. De ruimte is rolstoeltoegankelijk evenals het toilet. Je kunt ook gebruik maken van de gezamenlijke wachtruimte. Aan de achterzijde van het gebouw vind je sociale horeca onderneming de 'Oude Keuken' met fijn terras en bijzondere bakkerij 'Bak'm'. 

Bereikbaarheid

Met de auto bereik je het landgoed Duin en Bosch alleen via de Zeeweg, gebruik een navigatiesysteem dat actueel is of bijvoorbeeld Google maps (volg de borden Parnassia groep). Parkeren is gratis en dichtbij.

Vanaf het treinstation Castricum is het 20 minuten wandelen naar mijn praktijkruimte. Neem de uitgang naar de achterzijde van het station (Westerplein) en sla na de trap van het station direct rechtsaf (hier kun je uitchecken). Loop dan langs de parkeerplaatsen en volg de Duinenboschweg (het eerste stuk loopt parallel aan het spoor richting Alkmaar). Het voetpad aan de rechterzijde loopt op een gegeven moment over in een houtsnipper wandelpad langs het bos, deze Oude Trambaan loopt parallel aan de Duinenboschweg. Na zo’n 5 minuten wandelen, zie je schuin links de opvallende witte klokkentoren van ‘Het Oude Administratiegebouw’ met daaronder de hoofdingang.


Vaak kun je binnen een week al terecht voor een eerste afspraak en kunnen we meteen van start gaan.

Overige gegevens

Kamer van Koophandel: 69217114 / BTW-nummer: NL001438709B28 / IBAN: NL56 ASNB 8821 1565 83

AGB code Praktijk KleinLink: 90070872 / AGB code psychosociaal zorgverlener I.A. Klein Link: 90112158