Elise Amrane, HRM adviseur
7 juni 2017

“Binnen onze 6 jarige samenwerking heb ik Irene ervaren als een integere collega / HR adviseur die binnen de organisatie de belangen weet te behartigen van zowel het management als dat van de medewerker. Projectmatig werken is haar kracht, maar daar waar nodig gaat zij door haar ervaring als coach de diepte in om de klant van een duidelijk en goed advies te voorzien.” 

 Mariska Bronkhorst, HR adviseur
3 oktober 2016

“Irene weet de verbeterpunten uit de organisatie goed te ventileren uit de operationele organisatie en deze te vertalen in gedegen oplossingen op tactisch en strategisch niveau. Regelmatig nam zij het initiatief en kwam zij met verbeterplannen.”
Fred Verhoeven, manager Personeel Re-integratie & Ontwikkeling

23 september 2016

“Irene ken ik als een consciëntieus en tevens humorvol mens. Irene is volhardend en een ondernemende medewerker, waar elke werkgever plezier aan kan beleven. Irene beschikt over inventiviteit en creativiteit, maar moet in haar werk wel uitdaging vinden. Zij beschikt over een nuchtere Groningse kijk op zaken. Voor elke werkgever een aanwinst!Laurens Spoon, beleidsmedewerker

29 augustus 2016

Ik heb Irene – gedurende bijna negen jaar als naaste collega – leren kennen als een kritische, openhartige gesprekspartner en ‘maatje’. Je kunt met Irene open en vertrouwd zaken bespreken. Ze zal altijd eerlijke en onderbouwde feedback geven. Op een creatieve manier probeert Irene mensen en afdelingen in beweging te krijgen en het beste uit hun mogelijkheden te halen. Ik kon me geen betere collega wensen!